Kære svømmer i Køge Svømmeklub

Der er en masse vigtig information, så venligst læs hele informationsbrevet.

Badetøj, svømmebriller og badehætte:

Badehætte og briller kan købes via vores online shop https://www.ksk.zakobo.dk/shop Vi vil bestræbe os på at de vil være klar til udlevering hos instruktøren senest 1 uge efter bestilling.

 

Forældre i svømmehallen:

Vi har nu kørt flere sæsoner med, at svømmehallen er forældrefri imens der undervises. Dette har været en stor succes, og igen i denne sæson er der både i Køge Svømmeland og Herfølge Svømmehal forældefri under undervisningen.

Det skyldes følgende:

I stedet for har vi besluttet at ALLE forældre i Herfølge Svømmehal enten skal i mellemgangen mellem de to omklædningsrum. Klubhuset er desværre lukket pga. skimmelsvamp.

Køge Svømmeland skal forældrene enten opholde sig i Cafe´ området (hvis der købes drikkelse) eller på tribunen ved det store bassin. Vi håber, at I vil respektere dette.

 

Herfølge svømmehal:

For at sikre at ALLE for en god og rolig dag i svømmehallen må I ikke gå ind i omklædningsrum før 15 min før jeres undervisning starter.

Der bruges ikke adgangskort i Herfølge.

Vi beder om jeres barn først at komme ind i hallen 5 min før, så der er så meget ro så muligt.

Omklædning:

Fra børnene senest er 7 år, forventer vi, at de selv kan klare omklædningen, og klæder om i det omklædningsrum der relaterer til eget køn, og ikke far eller mors køn.

Hvis jeres børns tøj skal låses ind i skabet, bedes I tage jeres egen hængelås med i Herfølge Svømmehal.

 

Køge Svømmeland:

I Køge Svømmeland skal I have et adgangskort for at komme ind i svømmehallen. Kort med QR-kode sendes af Køge Svømmeland til jer på mail. QR-koden kan printes ud eller gennes på telefonen. QR-kolden skal bruges hele svømmesæsonen. 

–Vær opmærksom på at Køge Svømmeland ikke kan besvare spørgsmål ved Køge Svømmeklub, og disse spørgsmål bedes derfor rettet til Køge Svømmeklub.

Sådan ser mail med QR-kode ud:

Omklædning:

Fra børnene senest er 7 år, forventer vi, at de selv kan klare omklædningen, og klæder om i det omklædningsrum der relaterer til eget køn, og ikke far eller mors køn.

Der er adgang til omklædning 15 min. før svømmeundervisningen starter, og fremover vil vi også bede jeres barn om først at komme ind i selve svømmehallen 5 min før undervisningen starter, så der er så meget ro så muligt.

Hvis jeres børns tøj skal låses ind i skabet i Køge Svømmeland, skal der medbringes en 10 kr. til skabet.

Brug af bassiner før og efter undervisning:

Køge Svømmeland tillader ikke, at man bruger deres bassiner før og under undervisning. Køge Svømmeklub har fået tildelt de tider og den plads der er til vores hold, resten at svømmehallen er forbeholdt betalende gæster. Vi opfordrer vores medlemmer til at overholde dette.

Der er dog mulighed for at købe en tillægsbillet i Køge Svømmehal. Denne giver med en god rabat, mulighed for at vores medlemmer kan svømme før og efter, hvis det ønskes.

Tillægsbillet koster 20,- kr. og købes i billetlugen i Køge Svømmeland.

 

DGI – svømmeskolekoncept:

For Begynder og Børnehold er der er 3 mærkeuger i løbet af sæsonen. Her skal holdene udfordres på forskellige øvelser de har tillært sig i løbet af undervisningen. Alle vil herefter modtage et klistermærke der kan sættes ind i bogen. Den personlige svømmebog vil blive udleveret til den første mærkeuge.

Læs mere om konceptet HER

Selvom vi ikke har implementeret mærkeugerne for alle vores svømmeskolehold, så vil de øvrige hold stadig blive undervist efter principperne i konceptet

Hvilket hold er der tilmeldt til:

Er der tvivl om hvilket hold der er tilmeldt, kan man logge ind på sin profil via SE MIN PROFIL

 

Facebook og www.ksk.dk

I kan se nyheder og følge med i hvad der sker i klubben via Køge Svømmeklub på Facebook  - Like gerne vores FB side.

Praktiske oplysninger og adgang til tilmelding osv. foregår via www.ksk.dk

 

Med venlig hilsen og med ønsket om en god sæson i Køge Svømmeklub

Køge Svømmeklub
Scheelsvej 2A
4681 Herfølge

Vores sponsorer