Begynder 1 - Leg & Plask

Begynder 1 er et hold for børn i alderen 4-6 år, og henvender sig til børn som kan færdes i vandet uden en forælder.

Vandtilvænning, tryghed i vandet og gennerelle selvredningsfærdigheder er de vigtigste elementer børnene skal lære på begynder 1. Vejrtrækning er tæt forbundet med tryghed og vil derfor være højt prioriteret. Børene lærer også at genfinde balancen i vandet, sådan at de kan rejse sig fra flydende til stående i vandet, eller bevæge sig ind til kanten. I løbet af sæsonen vil svømmerne endvidere blive undervist i grov motorisk crawl og rygcrawl.

På begynder 1 arbejdes der målrettet efter svømmeskole konceptet ”Min svømmebog”, som tydeligøre den røde tråd gennem hele svømmeskolen op til øvede holdet (Alle svømmere vil få bogen udleveret). Konceptet er bygget op omkring et mærkesystem på 16 mærker med 4 mærker på hvert niveau. Når mærke 1-4 er gennemført på Begynderhold 1 er den enkelte svømmer klar til at rykke videre til Begynder 2.

Krav/kriterier:

For at tilmelde sig dette hold skal følgende kriterier opfyldes:

  • Barnet skal være mellem 4 og 6 år
  • Barnet skal kunne modtage og forstå fælles beskeder
  • Barnet kan have gennemført Far/Mor og Barn holdet, men dette er ikke et krav

Det kan anbefales for svømmere med langt hår at bruge elastik eller evt. badehætte. Ligeså kan det med fordel være til gavn at anvende svømmebriller.

Både svømmebriller som badehætte kan købes via klubbens kontor.

Køge Svømmeklub tilbyder bred variation af svømmehold til alle aldre. Fælles mål for alle holdene er at forbedre sine svømmefærdigheder. Blandt andet inden for tryghed, selvredning, bevægelse, svømning og livredning. Vi er følger de moderne svømmeprincipper, anbefalet af Dansk Svømmeunion. Vores trænere er uddannede og bliver løbende inspireret via interne og eksterne kurser. Yderligere gennemfører alle vores trænere og instruktører årligt Dansk Svømmeunions Bassinprøve. Vi har hold til alle..

Holdtilmelding

Bliv inspireret af vores store udvalg og find holdet der passer til dig.

 

Tilmed dig her

 

Offentlige åbningstider

Herfølge Svømmehal har offentlig åben

Mandage kl. 14.00-15.45 og

torsdage kl. 14.00-15.15


Se priser og lukkedage HER

GULD sponsorer