Sæson 2017-2018

Der er altid åben for tilmelding af nye medlemmer TILMELD HER 

(læs om TESTHOLD, hvis det er et barn der skal indmeldes)


SvømmeCamp i sommerferien

Vi afholder SvømmeCamps i ugerne 27, 28 og 32 i sommerferien for alle børn i alderen 6-11 år. I uge 27 er der også ungdomscamp for alle børn og tweens i alderen 11-14 år. 

Tilmelding åbner op fredag d. 23. marts. 


NYT BEGYNDERHOLD 2

Holdet svømmer onsdag kl. 17.00-17.30 i Herfølge Svømmehal

Tilmeld HER - søg begynder 2 og tilmeld hold 135

Uddrag af holdbeskrivelsen:

Begynder 2 i det store bassin er for børn i alderen 7-10 år, der er trygge og glade for at være i det store bassin, men mangler de basale grundfærdigheder fra Begynder 1 og 2 i det lille bassin.

Her er lidt om Marta Henriksen:

Marta er 39 år og uddannet svømmeinstruktør (Svømningens Grunduddannelse, Baby 1 og Baby 2) og uddannet holdinstruktør fra Fitness.dk.

Marta har været tilknyttet forskellige svømmehaller i Storkøbenhavn de sidste 13 år. De sidste 8 år har hun arbejdet i Kildeskovshallen i Gentofte, først som livredder og vandgymnastikinstruktør og siden 2011 som svømmeinstruktør.

Marta har undervist både for Kildeskovshallen Privat svømmeundervisning, Gentofte svømmeklub Køge Svømmeklub, Albertslund SVØM og GFO-svøm (skolesvømning).


NYE BEGYNDERHOLD

Stine Lyngby 2018

Da vi meget hurtigt har fået udsolgt på vores TURBO hold om fredagen, har vi besluttet, at oprette et heldt nyt TURBO-hold som kommer til, at svømme fra kl. 15.30-16.00 om fredagen med opstart fredag d. 6. april.

Fokus vil være på, at begyndersvømmere via et turboforløb.  

 

 

Ved sæsonafslutningen d. 22. juni er alle klar til en sommer i det våde element. Så hvis du har et barn i alderen 6-8 år, der endnu ikke kan få hovedet under vandet, eller et barn der springer rundt i vandet, men endnu ikke har lært at svømme, så er disse hold netop noget for jer. 

Stine er 35 år og har 20 års undervisningserfaring, hvor hun de sidste 7 år udelukkende har arbejdet fuld tid med undervisning af børn. Hun er god til at strukturere undervisningen, så den tilgodeser og udfordre den enkelte svømmer på det niveau han/hun er, men fremfor alt at gøre undervisningen sjov og lærerig.

Køge Svømmeklub har i denne sæson haft stor fokus på at svømmeskolen blev opgraderet til en af landets bedste svømmeskoler. Det er sket i samarbejde med DGI. Det har betydet, at mange af vores svømmeskolehold i det lille bassin i Herfølge Svømmehal er næsten udsolgt, og derfor har vi valgt at åbne endnu flere, så vi sikre at endnu flere børn lærer at svømme, men også bliver klar til en sommer i det våde element. Vi glæder os til at se en masse friske børn klar på kanten til nogle sjove timer.

Tilmeld her..


Testhold for børn.

Vi vil gerne sikre os, at alle får en god oplevelse ved at gå til svømning, undervises efter niveau og kommer på det rigtige hold fra første svømmedag.

Derfor skal alle børn fra 4 år og ældre igennem vores TESTHOLD hos nogle af vores mest erfarne instruktører.

Barnet screenes på dette hold, og instruktøren vurderer derefter hvilket niveau jeres barn vil passe ind på.

I får på dagen en seddel med hjem som angiver barnets niveau, og I skal derefter kontakte vores kontor, som hjælper med at finde det hold barnet derefter fast skal svømme på. 

Skal barnet svømme sammen med far eller mor på vores Far/mor-barn hold er disse åben for direkte tilmelding, og disse børn skal IKKE screenes på testhold.

Der er testhold: 

mandag kl. 18.10 i Herfølge Svømmehal hos Stine på hold 201 i børne- eller 25m bassin

onsdag kl. 17.30 i Herfølge Svømmehal hos Steffen på hold 202 i børne- eller 25m bassin

onsdag kl. 17.30 i Køge Svømmeland hos Alexander på hold 203 i børne- eller 25m bassin

For at finde testhold i vores tilmeldingsmodul, kan du enten skrive TEST eller holdnummer i søgefeltet. Derefter tilmelder du barnet på holdet efter vejledningen nedenunder.  


Vejledning:

1. Du skal oprette en profil på den person, der skal tilmeldes... også hvis det er et barn.
2. Du kan bruge den samme e-mail ved hver oprettelse.
3. Når du har udfyldt alle felterne klik på "Opret Profil" nederst på siden.
4. Nu kan du blive medlem af Køge Svømmeklub Svømmeklub og vælge ledige hold.
5. Skal du oprette familiemedlem, så vælg "min profil", når profil er oprettet og vælg herefter at tilknytte allerede oprettede profiler under "familietilknytninger".

 

Køge Svømmeklub tilbyder bred variation af svømmehold til alle aldre. Fælles mål for alle holdene er at forbedre sine svømmefærdigheder. Blandt andet inden for tryghed, selvredning, bevægelse, svømning og livredning. Vi er følger de moderne svømmeprincipper, anbefalet af Dansk Svømmeunion. Vores trænere er uddannede og bliver løbende inspireret via interne og eksterne kurser. Yderligere gennemfører alle vores trænere og instruktører årligt Dansk Svømmeunions Bassinprøve. Vi har hold til alle..

Alm. Brand Bank – Køge Open havde i 2015 25 års jubilæum.

 

Genveje

Bliv inspireret af vores store udvalg og find holdet der passer til dig.

 

Tilmed dig her

 

Køb svømmeudstyr i shoppen

 

Shoppen

 

Medlems login

 

Log Ind

Kalender

Offentlige åbningstider

Herfølge Svømmehal har offentlig åben

Mandage kl. 14.00-15.45 og

torsdage kl. 14.00-15.15


Se priser og lukkedage HER

GULD sponsorer